Tervasztalon

Gyula, Veresegyház

Több irodát és építészt is felkerestünk, de a személyes találkozó után egyértelműen Gáborék mellett döntöttünk. Profi hozzáállás, határidők betartása jellemezte a tervezési folyamatot. Az elkészült tervekkel nagyon elégedettek voltunk, tükrözte az elképzeléseinket, olyan házunk lett mint amit megálmodtunk!

József, Budapest XVI. kerület

Scholtz Gáborhoz nem kis kerülőúton jutottunk el. Az építési telek kötöttségei (keskeny telek, alacsony építménymagasság stb.), valamint az egyedi igényeink (két lakás, helyiségek száma stb.) miatt, rendesen feladtuk a leckét. Gábor előtt, már két, másik tervezővel is ráfaragtunk, nem kevés időt és pénzt veszítve ezáltal. Azonban Gábor szakértelme, tapasztalata és hozzáállása, kárpótolt mindenért. Az első egyeztetést követően, picit hitetlenkedve álltunk fel az asztaltól, az előző rossz tapasztalatok miatt. Gábor az előző terveket figyelmen kívül hagyva, teljesen új épületet tervezett. Mikor megkaptuk az első terveket, szó szerint elállt a lélegzetünk. Az igényeinkből mindent sikerült megvalósítania, és az épület látványterve is magával ragadott. Az első két tervezőnél folyamatos kínszenvedés volt az "ezt a falat oda, azt az ajtót ide" stb. típusú levelezések, most pedig kaptunk egy olyan tervet, ami úgy tökéletes, ahogyan van. Alaprajzban és látványtervben is sikerült bőven túl teljesítenie elvárásainkat. Gábor emberi nagyságát jellemzi az is, hogy a tervdokumentációját engedte átrajzoltatni acélváz szerkezetű épületre. Nem túlzás, hogy munkádért örökké hálásak leszünk, ezúton is KÖSZÖNÜNK MINDENT!

Mónika és Tamás, Mogyoród

Régi vágyunk teljesült azzal, hogy a mogyoródi Lake Forest lakóparkba költözhettünk. A tópart meghitt nyugalma, a szellős rendezett és új házak között futó sétányok, a bekerített, őrzött terület mind olyan extrák, amelyek erősen emelik az életminőségünk érzetét. Persze ehhez kell az is, hogy a házunk pont olyan lett amit megálmodtunk. Gábor személyében egy igazán jó  tervezőt ismertünk meg, aki igyekszik a valós vágyak és igények maradéktalan feltérképezésére, nagyon gyorsan megértette a vágyainkat. Ugyanakkor abban is segített, hogy az álmaink tényleg meg tudjanak valósulni, azaz a pénztárcánk is alkalmazkodjon a vágyainkhoz. Mindemellett a tervek igen hamar, összesen 3 hónap alatt készültek el. Nagyon büszkék vagyunk a mi igazi otthonunkra ahova minden nap jó hazatérni!